Formació / Tallers

IOGA
Disciplina mil·lenària que s’ocupa del benestar de les persones a nivell físic, mental i emocional. El mètode de ioga que practiquem és el creat per B.K.S. IYENGAR, i es caracteritza pel seu dinamisme, intensitat i precisió. Fem servir suport i ajudes, a fi que tothom hi pugui accedir i millorar la seva salut en tots els aspectes. Amb la pràctica de postures (“asanas”), així com la relaxació (“savasana”) i una respiració correcta, es potencia l’agilitat, la força, la resistència, la flexibilitat, la concentració i una gran vitalitat, traduint-se en una actitud més positiva davant la vida.
Horari: Dimarts i dijous: 17h – 18:15h al Casal de Cultura. Preus: 26€ (1 sessió) i 36€ (2 sessions).

DIBUIX – PLÀSTICA
Les classes van a càrrec d’una professora graduada en arts plàstiques, i la seva finalitat es basa en despertar la capacitat creativa dels alumnes en general, encara que aquesta finalitat varia segons l’edat i situació dels alumnes; en el cas dels infantils, es tracta de trobar un complement a les activitats docents dutes a terme a la pròpia escola. Quant als alumnes adults, aquests poden fer un parèntesi en les seves tasques quotidianes per dedicar-se a activitats més enriquidores que alhora augmenten la seva autoestima.
Horari infantils: dibuix – pintura, ceràmica i marqueteria de 4 a 6 anys, als dimarts de 17h a 18:45h, i de 7 a10 anys als dijous de 17h a 18:45h al Casal de Cultura. Preu: 20€.
Horari adults: dibuix al natural, pastel, olis, acrílic, estampació, retaules, simetria, carbó als dimarts i dijous de 19h a 21h al Casal de Cultura. Preu: 40€.

ANGLÈS ADULTS
Classes d’anglès per a adults en actiu (1er. nivell), organitzat per mitjà de la UIER del Ripollès i impartides pel Centre d’estudis d’Anglès CA, tots els dimecres de 20:00h a 21:45h al Casal de Cultura. Curs subvencionat per la UIER.

ALFABETITZACIÓ D’ADULTS
Aquestes classes van dirigides a usuaris adults amb pocs coneixements de lectura i escriptura, amb la finalitat que vagin adquirint i augmentant els coneixements que es requereix per moure’s dins la societat actual.
Horari: dimarts de 17:30h a 19:30h al Casal de Cultura. Preu: 10€.

TALLER DE MÚSICA
Adults: classes de guitarra espanyola, acústica i elèctrica. Preu 45€.
Infantils: classes d’iniciació musical. Preu: 35€.

GIMNÀS
5€ mensuals per l’ús de les instal·lacions.