SERVEI DE JOVENTUT

El servei de joventut organitza activitats d’oci i dona suport a totes les iniciatives que els joves tenen (tallers, esports, sortides, concerts, festes,…), fa l’acompanyament amb tot lo relacionat al mon associatiu, informa de les activitats comarcals i municipals com també dels estudis i l’educació no formal, resolt dubtes (sexualitat, drogues, alimentació) i gestiona activitats d’estiu i tramita els carnets i bus de festa. També es tracta l’emancipació, estudis universitaris, habitatge, beques, mobilitat internacional, camps de treball, educació en el lleure (títols monitor/a i director/a de lleure infantil i juvenil), emprenedoria, treball, etc.

Accions:

  • Punts joves al SI Joan Triadú de Ribes de Freser i IES Abat Oliba.
  • Exposició temàtica sobre qüestions importants per vosaltres en aquest moment: sexualitat, alcohol, violència de gènere.
  • Tutories relacionades amb participació, nutrició, drogues, internet segura, violència de gènere, com buscar feina, Europa, etc.
  • Tarda Jove a Ribes: cada 15 dies, els dilluns a la sala d’exposicions de 17h a 19h. Espai per jugar, xerrar, escoltar música proposar tallers i projectes. Es fan cup cakes, jocs de taula, tallers de cóctels sense alcohol, ping-pong, futbolí, wii, karaoke, etc.
  • Gaudeix de l’estiu: matins de dimarts a la piscina durant el mes de juliol. Taller de tatuatges de henna, trenes de colors, slack line, jocs de cartes, etc.
  • Sortides a parcs aquàtics, platja, caminades, intercanvi internacional (Catalunya Nord durant dos dies).
  • Per conèixer tota la informació podeu contactar amb: joventutvfreser@gmail.com – Facebook: Joventut Vall del Freser/Joventut Ribes. Joventut al Ripollès: http://joventut.ccripolles.cat/. Portal de joventut de la Generalitat de Catalunya: www.jove.cat.