Afectacions als serveis i equipaments municipals de Ribes, arran de les noves mesures de la Generalitat

Avui, divendres 30 d’octubre, han entrat en vigor les noves restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya, per tal de combatre la segona onada de contagis de la Covid-19. Les noves mesures tindran a partir d’avui mateix diferents afectacions en els serveis i equipaments municipals de Ribes de Freser.

OFICINES MUNICIPALS
L’Ajuntament només atendrà presencialment amb cita prèvia. Aquests dies, el consistori prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica. De 8 h a 15 h, de dilluns a divendres, es podrà trucar al telèfon 972 727 184. Les 24 hores, es podrà contactar a través del web municipal.

CASAL DE CULTURA I CASAL DELS AVIS
Les instal·lacions del casal de cultura, del casal dels avis i el teatre municipal queden tancades fins a nou avís. Així mateix es suspenen totes les activitats que s’hi desenvolupen, a la vegada que es limita l’accés a l’equipament. L’Ajuntament ha posat a disposició de l’ABS Ribes de Freser – Campdevànol aquestes instal·lacions tancades al públic per ampliar l’espai d’atenció a la ciutadania si fos necessari.

PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS, CAMP DE FUTBOL I PISTA DE TENNIS
Les instal·lacions del pavelló municipal d’esports, del camp de futbol municipal i la pista de tennis queden tancades fins a nou avís. Així mateix es suspenen totes les activitats que s’hi desenvolupen, a la vegada que es limita l’accés a l’equipament. Només els centres educatius del municipi podran fer ús de les instal·lacions esportives en horari lectiu.

BIBLIOTECA MUNICIPAL TERRA BAIXA
La biblioteca municipal Terra Baixa obrirà les seves portes de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, exclusivament pel servei de préstec bibliotecari. Avui, les instal·lacions romandran tancades.

CINEMA CATALUNYA
Les instal·lacions del Cinema Catalunya queden tancades fins a nou avís. Així mateix es suspenen totes les activitats que s’hi desenvolupen, a la vegada que es limita l’accés a l’equipament.

CEMENTIRI MUNICIPAL
Aquesta setmana, el cementiri municipal obrirà de dilluns a dissabte de 9:30 a 17:30 hores i el diumenge de 9:30 a 18 hores. Caldrà respectar les normes establertes per l’Ajuntament amb motiu de la festivitat de Tots Sants, especialment el caràcter unidireccional dels carrers interiors. Podeu consultar les normes específiques per accedir al cementiri municipal aquí.

MERCAT I FIRA DE TARDOR
El mercat del dissabte mantindrà el seu format i la seva ubicació a la Plaça del Mercat, seguint els protocols establerts, amb especial atenció a l’ús obligatori de la mascareta i la higiene de mans, així com a evitar aglomeracions. Arran de la situació epidemiològica existent, de les prohibicions establertes per la Generalitat de Catalunya i del brot de la Residència Municipal de Ribes, s’ha acordat suspendre la Fira de Tardor, que s’havia de celebrar aquest cap de setmana i altres actes culturals previstos.

VIA FERRADA DE RIBES
L’accés a la via ferrada de Ribes queda tancat fins a nou avís.