Arrenca la campanya de vacunació de la grip 2020

La vacuna es dispensarà al Casal dels Avis amb cita prèvia. Degut a la coincidència amb el risc de rebrot per Covid-19, enguany les autoritats sanitàries fan especial èmfasi en la vacunació de persones majors de 65 anys i/o amb condicions de risc

Cada any, l’Agència de Salut Pública de Catalunya organitza una campanya de vacunació antigripal estacional; adreçada especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip. Enguany, la campanya està condicionada per la incertesa al voltant de la Covid-19 i, per aquest motiu, les autoritats sanitàries fan especial èmfasi en la vacunació de persones majors de 65 anys i persones de qualsevol edat amb condicions de risc.

En aquest sentit, l’ABS Ribes de Freser – Campdevànol, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ribes de Freser, desplegarà al llarg de les tres properes setmanes una nova campanya de vacunació. Les vacunes es dispensaran al Casal dels Avis en horari de matí els dies 19, 20, 26 i 27 d’octubre i el 2 i 3 de novembre. Per tal de poder vacunar-se, cal demanar cita prèvia per whatsapp al 664 601 191 o trucar al telèfon del CAP de Ribes de Freser (972 727 709).