Arrenca la campanya ‘Una joguina, un somriure’

Fins al 19 de desembre, de dilluns a divendres, es poden fer les donacions de joguines a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i els dissabtes, a la carpa dels bombers a la Plaça del Mercat

Amb la voluntat que cap nen o nena es quedi sense rebre un regal aquest Nadal, l’Ajuntament de Ribes de Freser, els Bombers Voluntaris de Ribes i l’Associació de Dones de la Vall de Ribes s’han sumat, un cop més, a la campanya anual de la Creu Roja. La iniciativa ‘Una joguina, un somriure’ repartirà les joguines recollides entre infants en situació de vulnerabilitat.

Enguany, a causa de l’emergència sanitària, totes les joguines donades han de ser noves i no s’han de portar embolicades. Així mateix, es recorda que cal evitar la donació de joguines sexistes o de caràcter bèl·lic i apostar pels jocs sostenibles i cooperatius.

Els veïns i veïnes que vulguin participar poden portar les seves joguines a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada als baixos de l’Ajuntament de Ribes de Freser, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i els dijous també de 16 a 18 hores. De la mateixa manera, els dissabtes, de 10 a 14 hores, els bombers voluntaris les recolliran a la Plaça del Mercat. L’últim dia per a col·laborar en la iniciativa és el pròxim dissabte 19 de desembre.

Des de l’Ajuntament, s’anima els veïns i veïnes a implicar-se en la nova campanya i contribuir a arrencar molts somriures als infants més vulnerables de la comarca.