Carnestoltes 2018

CARNAVAL 2018_WEBActivitats del Carnaval de Ribes de Freser “Santa Truja”:
Dissabte 3 de febrer, a les 18h h arribada d’en Carnestoltes a la pl. Ajuntament on apareixerà Santa Truja, investidura del Rei i els seus ministres. Palau de la Comèdia, berenar de suca-mulla i pa amb xocolata i discursos del nou govern.
Diumenge 4 de febrer, al migdia a la Pl. mercat, inauguració del monument del Rei Carnestoltes i discursos d’inici de legislatura i acció de govern per part dels ministres del Rei Carnestoltes. Gran vermut popular.
Dijous 8 de febrer, a la tarda segrest de la canalla de les escoles i magnífic berenar al Palau de la comèdia.  A les 21 h al Palau de la Comèdia, Dijous Llarder amb karaoke. 10€. Places limitades.
Dissabte 10 de febrer, al matí inspecció dels comerços i passejada pel mercat. Diplomes i premis als millors establiments. A les 18 h processó de Santa Truja des de la Pl. Ajuntament pels carrers de la vila amb acompanyament dels Randellaires. A les 23:30 h al Palau de la Comèdia, magnífic ball de disfresses amb la gresca de JULAY’s i DJ Crow 69. Premis a les disfresses més originals. Entrada gratuïta.
Diumenge 11 de febrer, al matí a la Pl. mercat, matança del porc amb tastet de llonganisseta i botifarres. A les 17 h, judici, encesa del monument i xocolatada. Seguidament Carnestoltes Infantil amb Discobaby.