Clam a Ribes de Freser en rebuig a la sentència del Procés

Veïns i veïnes de tota la Vall es concentren a Ribes per mostrar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem i demanar l’amnistia de les persones polítiques empresonades.

Els pobles de la Vall de Ribes s’han sumat aquesta tarda als centenars de municipis catalans que han sortit al carrer per denunciar la sentència emesa pel Tribunal Suprem contra les persones polítiques preses.

A les 7 de la tarda l’Ajuntament de Ribes de Freser ha aprovat, per unanimitat i amb el suport de tots els grups polítics, una moció de l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència en rebuig a la sentència del TS i en demanda de l’amnistia dels empresonats i empresonades.

I a les 8 del vespre desenes de veïns de tots els municipis de la Vall s’han concentrat a la Plaça de l’Ajuntament de Ribes per protestar i denunciar la condemna dels líders polítics i socials catalans.

Han participat en la concentració representants polítics de tots els pobles de la Vall. Per part de l’Ajuntament de Ribes de Freser, els representants dels 3 grups polítics del consistori s’han adreçat als concentrats i han llegit un manifest conjunt. També han intervingut en l’acte l’alcalde de Planoles, que ha llegit els punts de la moció aprovada pels ajuntaments, i Francesc Estévez, que ha fet lectura del manifest d’Òmnium.

Des de l’Ajuntament es dona les gràcies a totes les persones que han participat en la concentració i es convida els veïns i veïnes de tota la Vall a estar amatents a les futures accions de mobilització que es vagin anunciant des de la societat civil i les institucions polítiques.