Comprar a Ribes té premi!

Fins al pròxim dilluns 30 de novembre, l’Ajuntament de Ribes de Freser impulsa una campanya de promoció dels establiments locals i les parades del mercat setmanal

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Ribes de Freser, amb el suport de la Diputació de Girona, posa en marxa una nova acció per dinamitzar el comerç local i les parades del mercat setmanal. La voluntat és donar a conèixer millor les possibilitats comercials que hi ha al municipi, així com incentivar la compra de proximitat i donar suport al petit comerç en aquests moments tan difícils arran de l’emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Per participar-hi només cal ser major d’edat i resident a l’Estat espanyol. En primer lloc, les persones interessades han de recollir a qualsevol botiga del poble o a les parades del mercat setmanal la seva butlleta de participació, que s’anirà omplint en funció de les compres realitzades. Per cada compra mínima de 10 euros, s’aconseguirà un segell a la butlleta. Quan es compti amb 10 segells i totes les caselles de la targeta estiguin plenes, cal entregar la butlleta a qualsevol comerciant del municipi o paradista del mercat setmanal.

Durant la setmana, el personal municipal recollirà les butlletes als comerços ribatans i els dissabtes, en acabar el mercat, la Policia Local retirarà les targetes entregades a les parades.

Les butlletes de participació es poden omplir fins al pròxim dilluns 30 de novembre. Entre totes les persones participants, es sortejaran 50 carros de compra.

A principis del mes de desembre, es farà el sorteig i es trucarà a les persones guanyadores.

Consulta les bases aquí.