Curs d’Informador del PN Capçaleres Ter i Freser

Aquesta tardor es durà a terme la primera edició del curs d’Informador del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Es tracta d’un curs dirigit a establiments i empreses que vulguin tenir informació i coneixement sobre l’espai natural protegit i la comarca en general per donar un servei de qualitat als seus usuaris i clients. Aquesta formació és requisit per a l’acreditació i l’adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

La seva durada serà de 20 hores entre els dies 20 i 22 de setembre de 2021, i tindrà lloc a diferents indrets de la comarca. En aquest enllaç podeu trobar-hi tota la informació, així com l’enllaç al formulari d’inscripció. Adjuntem també el cartell de presentació del curs.

Els participants que siguin acreditats rebran un diploma de reconeixement de l’aprofitament del curs i una etiqueta de qualitat d’Informador del Parc Natural per a la seva empresa o establiment.

Per qualsevol dubte podreu adreçar-vos a les dades del contacte indicades al cartell, del CEA Alt Ter, que coordinarà aquesta formació del Parc Natural.