El cinema no s’atura a Ribes de Freser!

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes han previst per als propers mesos una programació de molta qualitat, amb films com Mientras dure la guerra, Richard Jewell o El Silencio de la Ciudad Blanca. Tota la programació pot ser consultada al següent enllaç

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes han programat per a aquest inici d’any un calendari farcit d’activitats culturals per a tots els públics. I, com no podia ser d’una altra manera, el cinema hi té un paper protagonista. En aquest sentit, la sala ribatana acollirà, al llarg dels propers mesos, la projecció d’alguns films nominats als Gaudí -com La hija de un ladrón, La Inocència i El viatge de la Marta (Staff only)-; d’altres nominats als Goya, com El Silencio de la Ciudad Blanca; pel·lícules estrangeres de primer nivell -com Richard Jewell i La gran mentira- i la multipremiada Mientras dure la guerra, darrer títol de la filmografia del prestigiós director Alejandro Amenábar.

Tampoc faltaran a la cita obres adreçades al públic infantil, com James y el melocotón gigante i Frozen 2. I per si això fos poc, els dies 8 i 9 de febrer Ribes de Freser serà un dels escenaris de projecció de films dels VOC (Premis i Mostra d’audiovisuals en català), que acostarà als ribatans i ribatanes una petita mostra del jove talent cinematogràfic del nostre país.

Però no tot seran pel·lícules. I és que enguany els Amics del Cinema també han previst algunes sortides a Barcelona per gaudir d’altres espectacles culturals de primer nivell. Concretament està programada una escapada a l’Auditori per veure Carmina Burana.