El municipi acull una excursió vertical per la ferrada de la Roca de la Creu amb motiu del Ripollès Discovery Walking

La proposta apte per a tota la família es farà el dissabte 17 d’octubre, a les 11 hores

La segona edició del festival de senderisme Ripollès Discovery Walking arriba amb força. Enguany, la proposta s’ha traslladat a la tardor, quan les fagedes i les rouredes de la comarca es converteixen en escenaris de pel·lícula. Els dies 16, 17 i 18 d’octubre el festival organitzarà diversitat d’activitats a la comarca. En concret, Ribes acollirà una excursió per la via ferrada de la Roca de la Creu i el camí equipat del Castell de Segura el dissabte 17 d’octubre, a les 11 hores.

La proposta ribatana que permetrà veure el poble i la seva vall des de les alçades serà supervisada per guies locals Oxineu i comptarà amb tot el material de seguretat necessari (arnes, casc i cintes dissipadores). A l’activitat, hi poden participar infants a partir dels 8 anys. Es recomana portar roba còmoda i calçat esportiu o de muntanya, guants de bicicleta o de pell sense dits i una motxilla amb menjar i beure. Per a participar-hi, cal reservar plaça prèviament.

Paral·lelament, la Vall de Ribes acollirà tres propostes més. La primera serà un bateig de senderisme a la Vall de Núria el divendres 16 d’octubre, a les 9 hores. L’endemà, dissabte 17 d’octubre, a les 9 hores, s’organitzarà una ruta senderista per a iniciar-se en la marxa nòrdica pels voltants de Campelles. Per últim, el diumenge 18 d’octubre, a les 9.30 hores, es farà una excursió per l’espectacular camí equipat de Queralbs.

Per a descobrir totes les activitats i fer la reserva de places, entra al web del festival.