En marxa la convocatòria d’ajuts Leader 2020

Fins al 30 de novembre es podran sol·licitar els nous ajuts per a la creació, millora o modernització de projectes impulsats al món rural. Més informació a leader@ripollesgesbisaura.org o al telèfon 972 70 44 99

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha presentat la convocatòria d’ajuts Leader 2020 amb l’objectiu de continuar fomentant l’activitat i dinamització econòmica en el món rural. Els nous ajuts cobreixen fins a un 40% d’aquelles inversions amb un cost mínim de 12.000€ que tinguin per objecte la creació, millora o modernització d’activitats econòmiques desenvolupades per persones autònomes, microempreses, PIMES, cooperatives o associacions de comarques rurals.

Anualment, a través dels ajuts Leader, la Generalitat aposta pel foment de l’ocupació; la promoció de polítiques específiques per als joves del món rural; l’impuls d’accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals; i l’estimulació de la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

Fins al pròxim dilluns 30 de novembre, es poden presentar les sol·licituds telemàticament a través de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura. Des de l’Ajuntament de Ribes de Freser es recorda a tots els veïns i veïnes que per rebre assessorament es pot enviar un correu electrònic a leader@ripollesgesbisaura.org o trucar al 972 70 44 99.