En marxa la segona convocatòria de subvencions de la Generalitat per donar suport a la restauració i els centres d’estètica i bellesa

Els establiments que van ser beneficiaris de la primera convocatòria d’ajuts rebran un segon pagament automàtic sense fer cap tràmit nou

La Generalitat de Catalunya ha obert una segona línia d’ajuts per ajudar econòmicament alguns dels sectors més afectats per les mesures de contenció de la Covid-19. Dotada amb una partida de 60 milions d’euros, hi poden optar autònoms, microempreses i pimes que siguin titulars de bars, restaurants, cafeteries, centres d’estètica i bellesa o establiments ubicats en centres o nuclis comercials obligats a tancar en compliment de les restriccions sanitàries per controlar la pandèmia.

La restauració i els centres d’estètica i bellesa rebran un ajut de 2.000 i 1.500 euros respectivament. En aquest sentit, els establiments de restauració i centres d’estètica i bellesa que van ser beneficiaris de la primera convocatòria rebran un segon pagament de manera automàtica sense haver de fer cap tràmit nou. Així mateix, els establiments ubicats en centres o recintes comercials rebran una aportació de 3.000 euros.

Les sol·licituds, que només les hauran de tramitar els comerços de centres o recintes comercials i els establiments de restauració i centres d’estètica i bellesa que no van demanar la primera línia d’ajuts, es poden presentar fins al pròxim dimecres 30 de desembre a les 14 hores.

Tota la informació de la convocatòria aquí.