Escapa’t a l’Auditori de Barcelona amb els Amics del Cinema de la Vall de Ribes!

L’entitat organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Ribes de Freser, una sortida a Barcelona per gaudir de l’espectacle CarminaBurana.

Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ribes de Freser, han programat una sortida a Barcelona per anar a veure l’espectacle Carmina Burana a l’Auditori. L’obra tindrà lloc el 23 de febrer a les 18h, pel que tots els interessats sortiran de Ribes de Freser amb bus a les 15h.

Per poder gaudir de l’espectacle, cal que els interessats comprin la seva entrada a la guixeta del cinema abans del 20 de gener o mitjançant una trucada telefònica al 646 818 241. El preu de l’entrada i l’autocar –anada i tornada— és de 15 euros per les persones que no són sòcies i 12 euros pels socis.

CarminaBurana és l’obra simfònica-coral més popular del segle XX. Es va estrenar l’any 1937 i des d’aleshores no ha deixat d’interpretar-se arreu del món, per a gran plaer dels que l’escolten però també dels que la toquen i la canten. És una obra directa, sincera i enèrgica.