Finalitza la campanya ‘Comprar a Ribes té premi!’

El pròxim dissabte 30 de gener, l’Ajuntament de Ribes de Freser lliurarà els cinquanta carros de compra als guanyadors i guanyadores de la iniciativa

Amb la voluntat de donar a conèixer millor les possibilitats comercials que hi ha al municipi i fer costat al petit comerç, l’Ajuntament de Ribes de Freser, amb el suport de la Diputació de Girona, va posar en marxa durant el passat mes de novembre la campanya ‘Comprar a Ribes té premi!’.

Els veïns i veïnes van poder recollir a qualsevol botiga del poble o a les parades del mercat setmanal la seva butlleta de participació, que s’omplia en funció de les compres realitzades. Per cada compra mínima de 10 euros, s’aconseguia un segell a la butlleta. Un cop aconseguits 10 segells, la butlleta estava completa i es podia entregar per entrar en el sorteig de cinquanta carros de compra.

Un cop finalitzats els terminis, es van recollir aproximadament una setantena de butlletes completes. La gran majoria dels participants han estat veïns i veïnes de Ribes de Freser, però també s’han sumat a la iniciativa persones d’altres pobles de la zona.

El pròxim dimecres 27 de gener, a les 12 hores, es farà el sorteig en directe al canal d’Instagram de l’Ajuntament i el dissabte 30 de gener, de 10.30 a 11.30 hores, s’entregaran els premis als guanyadors i guanyadores de la campanya a la Plaça del Mercat. Les fortes restriccions i el confinament perimetral decretat al Ripollès durant les festes nadalenques van obligar a endarrerir el sorteig i el lliurament dels carros de compra, previst inicialment pel passat desembre.

Les persones que per motius de restriccions de mobilitat no puguin venir a recollir el seu premi es podran posar en contacte amb l’Ajuntament de Ribes de Freser i se’ls hi guardarà a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania durant tres mesos. Un cop passat aquest temps, els carros que no hagin estat recollits es tornaran a sortejar entre les persones que no han estat premiades.