Finalitzen les obres d’arranjament de l’aparcament de Massana i del pas a nivell de la carretera de Bruguera

Algunes de les millores aconseguides amb aquestes treballs són la reubicació de les places d’estacionament i la bateria de contenidors de l’aparcament de Massana, el repintat del vial de circulació de vianants i la senyalització d’un espai per a la deixalleria mòbil.

L’empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l’Ajuntament de Ribes de Freser, ha finalitzat recentment les obres de millora del ferm a l’aparcament de Massana i del pas a nivell de la carretera de Bruguera.

En el cas de l’aparcament de Massana, els treballs han consistit, principalment, en la reubicació de les places d’estacionament de la zona i de la bateria de contenidors amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat del públic. Així mateix, s’ha dut a terme el repintat d’un vial de circulació de vianants i s’ha senyalitzat un espai reservat per a la deixalleria mòbil, que s’hi estacionarà cada dissabte de 10 a 14h. Més endavant també està previst instal·lar-hi una minideixalleria per recollir petits residus concrets de poc volum.