L’activitat solidària ‘Corre per les mames’ es reinventa

La proposta s’adapta a les noves mesures anunciades pel Departament de Salut i es converteix en una activitat lliure que es podrà realitzar els dies 17, 18 i 19 d’octubre

A causa de les noves restriccions anunciades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Oncolliga Girona i l’Ajuntament de Ribes de Freser, amb el suport de L’Esquella, l’Associació de Dones de la Vall de Ribes i Oncotrail, han reformulat l’activitat ludicoesportiva solidària programada en el marc del Dia Mundial del Càncer de Mama. Les quatre rutes per l’entorn del municipi de diferents nivells de dificultat amb la voluntat que tothom hi pugui participar es marcaran amb cinta rosa i es podran fer sense límit horari els dies 17, 18 i 19 d’octubre. No obstant això i seguint les indicacions del PROCICAT, es recomana realitzar la proposta de manera individual o en grups de màxim sis persones convivents.

Pensada per fer-la lliurement, l’activitat popular proposa quatre recorreguts circulars: la ruta de Salut de 2 km, la ruta Ventaiola de 5km, la ruta Vall de Ribes XS o the trail zone Vall de Ribes de Batet pel Freser de 10 km i la ruta de les Mines de 13km. En acord amb les mesures de la Generalitat de Catalunya, no s’habilitarà el punt d’informació i control previst a la Plaça del Mercat i tampoc s’oferirà un refrigeri al final del recorregut. En aquest sentit, es recomana a les persones participants portar aigua i menjar i fer ús de la mascareta quan sigui necessari.

Les persones que s’han inscrit en línia poden recollir la seva samarreta solidària fins demà, dissabte 17 d’octubre, a l’Oficina de Turisme. Demà, al matí, també s’habilitarà un estand a la Plaça del Mercat perquè les persones que s’han inscrit presencialment puguin recollir les seves samarretes.

Des de l’organització, es fa una crida a la responsabilitat de tots i totes i es demana respectar les mesures de seguretat i prevenció establertes per les autoritats sanitàries.

Les persones que vulguin fer un donatiu poden fer-ho a la guardiola que s’habilitarà a l’Ajuntament de Ribes de Freser de dilluns a divendres (matins).

Més informació a l’Oficina de Turisme de la Vall de Ribes en el telèfon 972 72 77 28.