Liceu a la fresca, Il Trovatore

LICEU A LA FRESCA. IL TROVATORE. RIBES DE FRESERRibes de Freser, 21 de juliol de 2017, a les 22 h. Ribes de Freser per primera vegada se suma a la iniciativa Liceu a la Fresca, amb la transmissió a l’aire lliure de l’òpera Il trovatore a la plaça del Mercat. L’òpera és una producció del Gran Teatre del Liceu. L’activitat és organitzada per l’Ajuntament de Ribes de Freser en col·laboració amb els Amics del cinema de la Vall de Ribes.

Presentació a càrrec Rosa Mª Carbonell, especialista en òpera a les 21.30 h

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Ribes de Freser, promou directament la popularització de cultura de primer nivell de manera proactiva i directa al municipi. I es pretén consolidar-ho en el futur, amb l’organització de conferències de divulgació i de la formació del públic en aquest àmbit.

 

Liceu a la Fresca

El Gran Teatre del Liceu, en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d’expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el Projecte Social del Liceu.

Liceu al Territori és el projecte per apropar el Liceu i l’òpera per tot Catalunya perquè els ciutadans vinguin al Liceu a fi efecte de potenciar El Liceu de Tots.

Liceu a la Fresca és el projecte catalitzador del Liceu al Territori que mobilitza a més d’un centenar de poblacions amb una única finalitat: la cultura operística. El gran interès suscitat en les seves primeres edicions a Catalunya ha permès veure que aquest era un model d’èxit i ha permès també que aquest any s’expandeixi aquest projecte a la resta del territori espanyol. Un total de 165 municipis viuran en directe a l’aire lliure Il trovatore de Verdi, un increment del 36,3% respecte l’edició de 2016 amb La bohème.