Mesures excepcionals al cementiri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Per evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels veïns i veïnes, es limita l’aforament al cementiri i els carrers interns seran unidireccionals. Es recorda que cal utilitzar en tot moment la mascareta, gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat interpersonal

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Ribes de Freser ha establert un seguit de mesures amb la voluntat de promoure un accés esglaonat al cementiri municipal. Per tal de facilitar la mobilitat, evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels veïns i veïnes, es controlarà l’aforament a l’entrada de l’equipament municipal. Així mateix, s’ha decidit que els carrers interns del cementiri siguin d’un únic sentit de circulació per tal d’evitar que les persones es creuin. Finalment, es demana que es camini sempre que sigui possible pel costat sense façana dels nínxols.

Aquesta setmana, el cementiri municipal obrirà de dilluns a dissabte de 9.30 a 17.30 hores i el diumenge 1 de novembre, dia de la festivitat de Tots Sants, de 9.30 a 18 hores. Fora d’aquest horari, les instal·lacions romandran tancades.

Per últim, a causa de la situació epidemiològica, es recorda que cal extremar les precaucions, seguir escrupolosament les indicacions del personal del cementiri municipal, portar correctament posada la mascareta (tapant nas, boca i barbeta), utilitzar gel hidroalcohòlic abans i després de dipositar ofrenes als nínxols i mantenir la distància de seguretat interpersonal.