Obertes les inscripcions de la 8a edició del Trail Vall de Ribes

La prestigiosa i popular cursa de muntanya de Ribes de Freser se celebrarà el 18 i 19 d’abril del 2020. Les inscripcions ja es poden realitzar al web www.trailvallderibes.com.

Ribes de Freser acollirà un any més el Trail Vall de Ribes, un esdeveniment cada cop més consolidat que convertirà el municipi en una festa de l’esport i el trail amb curses de diverses distàncies i activitats per a tothom. Aquesta és la primera cursa de muntanya del calendari que enceta temporada a Ribes. Les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes.

El Trail Vall de Ribes vol ser una cursa transversal i convertir el municipi en un lloc assenyalat per a tots els amants del trail. És per això que existeix la possibilitat d’escollir entre diverses distàncies i modalitats que s’adapten a tota mena de perfils de corredors i corredores. Hi haurà, en aquest sentit, itineraris per als enamorats de la llarga distància, per a les persones que s’estimen més les curses ràpides i també per a tots aquells que prefereixen gaudir de la natura amb calma i comoditat tot seguint el recorregut d’una caminada no competitiva.

I per als més atrevits s’han previst novament dues modalitats que aposten pel format d’etapes, la HalfTrail i la Gran Trail. Ambdues curses tindran una durada de dos dies, però, a fi de donar les màximes comoditats als corredors, les sortides i arribades de totes dues jornades estaran centralitzades a la Plaça del Mercat de Ribes de Freser, el centre neuràlgic de la cursa.

La Vall de Ribes és una zona ideal per la pràctica del trail running, el senderisme i en general, pels esports d’alta muntanya. Per totes les persones que vulguin entrenar per aquestes curses, la vall posa a disposició els circuits the trail zone, entre els quals hi ha 5 circuits familiars, 4 de curta distància, 4 de mitja distància, 3 de llarga distància i 2 verticals. En total sumen 240 km de recorregut i 17.510+. A més, el municipi ofereix una gran varietat d’allotjaments i hostaleria. Totes les Trail Zone disposen d’un punt d’acollida i de dutxes. Per a més informació sobre els serveis disponibles, podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina de Turisme.

Es pot trobar tota la informació de l’esdeveniment i realitzar les inscripcions online des del web www.trailvallderibes.com.

TrailValldeRibes_1