Participa amb La Carta Europea Turisme Sostenible del Ripollès a Ribes de Freser

Des de l'Agència de Desenvolupament del Ripollès (ADR), conjuntament amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, s'ha iniciat el procés participatiu per a la distinció de la comarca del Ripollès amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori entorn un espai protegit disposa d'una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat. En aquest sentit, recordar que l'Organització Mundial de Turisme (OMT) preveu que el turisme de natura experimentarà un creixement molt important les properes dècades, per la qual cosa cal treballar des de la comarca perquè aquesta disposi d'una estratègia en turisme sostenible. En el marc d'aquest procés, us animem a participar activament a la sessió del Fòrum Permanent de la CETS que es realitzarà: Dia: 14 de juny de 2017 Hora: 16:30 a 18:45 Lloc: Consorci d'Espais d'Interès Natural (CEINR), C. Sant Miquel, 44, Ribes de Freser La jornada comptarà amb la intervenció d'Albert Duch del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona sobre la CETS com a estratègia pel turisme sostenible i el paper del Patronat. També s'exposaran les experiències reeixides de dues empreses garrotxines vinculades a la CETS del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: - La Xiquella: www.laxiquella.cat - Trescàlia: www.trescalia.com Finalment, es presentarà la proposta de candidatura a la CETS per part de la comarca del Ripollès. Per tal de fomentar la major participació possible, agrairem que feu la màxima difusió a persones, entitats i empreses que els pugui ser d'interès. Preguem confirmació a la sessió participativa al correu electrònic mbigas@ripollesdesenvolupament.com o bé trucant al 972 70 44 99. Esperem comptar amb les vostres aportacions! Adjuntem el programa de la jornada i el rètol promocional per fer-ne difusió i convidar-vos a assistir-hi. No et quedis fora, el Parc Natural et dóna les eines per tenir èxit. Vine i participa-hi!Ribes de Freser. 14 de juny.

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (ADR), conjuntament amb el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, s’ha iniciat  el procés participatiu  per a la distinció de la comarca del Ripollès amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació Europarc que acredita que un territori entorn un espai protegit disposa d’una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat. En aquest sentit, recordar que l’Organització Mundial de Turisme (OMT) preveu que el turisme de natura experimentarà un creixement molt important les properes dècades, per la qual cosa cal treballar des de la comarca perquè aquesta disposi d’una estratègia en turisme sostenible.

En el marc d’aquest procés, us animem a participar activament a la sessió del Fòrum Permanent de la CETS que es realitzarà:

Dia: 14 de juny de 2017
Hora: 16:30 a 18:45
Lloc: Consorci d’Espais d’Interès Natural (CEINR), C. Sant Miquel, 44, Ribes de Freser

La jornada comptarà amb la intervenció d’Albert Duch del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona sobre la CETS com a estratègia pel turisme sostenible i el paper del Patronat. 

També s’exposaran les experiències reeixides de dues empreses garrotxines vinculades a la CETS del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa:
– La Xiquella: www.laxiquella.cat 
– Trescàlia: www.trescalia.com

Finalment, es presentarà la proposta de candidatura a la CETS per part de la comarca del Ripollès.

Per tal de fomentar la major participació possible, agrairem que feu la màxima difusió a persones, entitats i empreses que els pugui ser d’interès.

Esperem comptar amb les vostres aportacions!

Adjuntem el programa complet de la jornada i el rètol promocional per fer-ne difusió i convidar-vos a assistir-hi.

No et quedis fora, el Parc Natural et dóna les eines per tenir èxit. Vine i participa-hi!