Ribes acull de nou la Pyrenees Stage Run

Superades les dues primeres etapes de la Pyrenees Stage Run

La 5a edició de la Pyrenees Stage Run va arrencar el passat diumenge a Ribes de Freser amb el repte de recórrer 240km de Pirineu durant 7 dies. Les dues primeres etapes han portat els corredors de Ribes de Freser a Queralbs, i el diumenge fins a Puigcerdà. Fins al moment la meteorologia no ha afectat la cursa i tot el recorregut s’ha pogut realitzar amb bones condicions de temperatura i sense pluja.

La cursa es disputa en equips de 2 o 3 participants i fins al moment està dominada per l’equip “Tuga Canarias” (Gilberto Molina i Carmelo Gonzalez) seguits pels equips “The Sigobros Century” (els germans Jesús i Mario Delgado) i “The Ultrazzz” (Wim Debbaut, Thomas Swankaert i Kurt Dhont) en la categories d’homes. En categoria femenina dominen Marcela Mikulecka i Petra Buresova “Runsport Team” seguides de Jeanette Rogers i Kerrianne Rogers (mare i filla) “Running Holidays France”. Finalment, en categoria mixta hi ha una gran igualtat entre l’equip polonès “BeerRunners” (Jaroslaw i Natalia Haczyk) i “B-Running” (Bastian Mathijssen i Birgit Van Bockxmeer), seguits una mica més lluny per “Black Forest” (Steffen Rothe i Kathrin Litterst).

L’esdeveniment va entrar dilluns a Andorra afrontant l’etapa més llarga de 47 km, on els corredors tenien 12 hores per acabar el recorregut. Dimecres es disputarà l’etapa més curta de la cursa íntegrament a Andorra i que permetrà als participants agafar forces per a la segona meitat del recorregut.

La PSR es pot seguir en directe a través de la pàgina web de la cursa, https://psr.run, i cada dia es publicarà un vídeo i fotografies de les etapes que podreu trobar a les seves xarxes socials.

Fotos de Lluís Toll.