Ribes acull una exposició dels 40 anys d’història de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

La mostra, que es pot veure durant el mes d’octubre al Casal de Cultura del poble, fa un recorregut per les quatre dècades de vida de la companyia.

Ribes de Freser acull des d’avui l’exposició “40 anys compromesos i preparats per al futur” que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha creat per celebrar els 40 anys de la companyia. La mostra és un recull de fotografies i documents que ressegueixen la història de FGC.

Aquesta, que es podrà veure al Casal de Cultura de Ribes, ha estat inaugurada aquest divendres, 2 d’octubre, amb una visita institucional senzilla en la que ha participat l’Alcaldessa de Ribes de Freser, Mònica Sanjaume, el responsable de Planejament i Patrimoni Històric Ferroviari d’FGC, Toni Gras, i el president d’FGC, Ricard Font entre d’altres.

La mostra es va exposar per primera vegada al Palau de la Generalitat, coincidint amb l’acte oficial de commemoració dels 40 anys d’FGC, el dia 5 de setembre del 2019. Després, es va exposar al Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Al Casal de Cultura de Ribes s’hi estarà durant tot el mes d’octubre i després la mostra continuarà la seva itinerància a la Pobla de Segur, Sant Vicenç de Castellet, Sant Boi de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Cerdanyola del Vallès, Pallejà i Ripoll.

IMG_0352