Ribes de Freser celebra amb èxit d’assistència la XXXV Fira del Bestiar

L’esdeveniment és un dels més grans de Catalunya en aquest àmbit. El municipi també ha acollit la XXIII Fira de la Vaca Bruna dels Pirineus.

Durant tot el matí del dissabte, 5 d’octubre, Ribes de Freser s’ha convertit en l’escenari de la Fira del Bestiar de la Vall de Ribes, que arribava a la seva 35a edició. La Fira ha estat tot un èxit, i ha aplegat un gran nombre de públic: tant curiosos, com visitants, com experts en l’univers del bestiar. A més, també ha tingut lloc la celebració de la XXIII Fira de la Vaca Bruna dels Pirineus.

La Fira del Bestiar agrupa unes 40 ramaderies del Ripollès i d’altres comarques veïnes, que exposen i venen el seu bestiar. En total s’ha comptat amb 60 corrals, amb uns 150 caps de bestiar aproximadament. L’esdeveniment representa un dels punts de trobada més grans de Catalunya en el sector ramader.

La jornada ha arrencat a les 9 h, amb un esmorzar popular de vedella al Pavelló Municipal, amb l’objectiu de començar la Fira amb l’estómac ple, que s’iniciava a les 10 h. A a les 13 h, tenia lloc l’acte de lliurament de premis, on el millor bestiar ha estat guardonat i reconegut. Durant tota la jornada, el públic ha pogut gaudir de les explicacions dels ramaders, del jurat i també d’un agradable ambient amenitzat per botiges d’artesania i una parada de foodtruck amb producte local.

WhatsApp Image 2019-10-05 at 14.46.53 (1) WhatsApp Image 2019-10-05 at 14.46.54 (1)