Ribes de Freser estrena aquest cap de setmana la Marxa Cicloturista Barraques

La competició tindrà lloc durant el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre i comptarà amb la presència de Marc Soler, ciclista professional del Movistar Team.

Ribes de Freser viurà aquest cap de setmana la primera edició de la Marxa Cicloturista Barraques, una competició ciclista dividida en tres categories, Or (138 km i 3.800+), Plata (92 km i 2.600+) i Bronze (72 km i 1.400+), que recorreran diverses carreteres secundàries i poc conegudes. El naixement d’aquesta nova prova és una aposta més pel turisme esportiu i sostenible que brinda l’entorn del municipi.

Aquesta primera edició es complementarà amb una presentació de la nova senyalització de la carretera que puja al Collet de les Barraques, un recorregut exigent que ascendeix fins als 1.920 metres en només 9 quilòmetres. La presentació tindrà lloc a les 18.30 h del dissabte al Teatre de Ribes de Freser.

En finalitzar la presentació es donarà pas a un col·loqui en el que es debatran diversos aspectes del món del ciclisme entre els assistents i on Marc Soler, ciclista professional i ambaixador de la cursa, respondrà les preguntes dels participants a la xerrada. En acabar l’acte es farà un sorteig de material esportiu entre tots els assistents.

L’Ajuntament de Ribes de Freser convida tots els veïns i veïnes a implicar-se en l’esdeveniment esportiu, ja sigui participant-hi o col·laborant voluntàriament en l’organització. Aquesta cursa és una iniciativa conjunta dels municipis de la Vall de Ribes i compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

FOTO CARTELL MARXA BARRAQUES 20102019