Ribes de Freser homenatjarà als encausats i condemnats per l’exercici del dret a decidir

Foto viquipèdia: Description Català: Irene Rigau, Artur Mas i Joanna Ortega a les portes del Palau de Justícia de Barcelona, abans de començar el judici pel 9N. Date 6 February 2017, 10:31:17 Source Own work Author AmadalvarezRibes de Freser, 24 de maig de 2017. Tal i com es va comprometre el plenari municipal de l’ajuntament de Ribes de Freser, el proper dia 10 de juny, a la vila de Ribes de Freser, a les 17.00 h es realitzarà la inauguració del monument al·legòric a favor del dret a decidir (C/ Massana, 10), un dels primers que es realitza a Catalunya per aquest motiu, i després, a les 18.30 h, es realitzarà l’acte de suport i reconeixement a les persones encausades i condemnades per exercir el dret a decidir, que es farà al Cinema Catalunya de la vila (plaça del Mercat).

L’acte comptarà amb la presència i la intervenció de la Sra. Anna Simó i Castelló, vicepresidenta segona del Parlament de Catalunya, del Sr. Artur Mas i Gavarró, expresident de la Generalitat de Catalunya, de la Sra. Joana Ortega i Alemany, exvicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, de la Sra. Irene Rigau i Oliver, exconsellera de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Jordi Sanchez i Picanyol, president de l’Assemblea nacional catalana (ANC), del Sr. Joan Vallvé i Ribera, vicepresident 2on. d’Òmnium cultural, de la Il.lma. Sra. Neus Lloveras i Massana, presidenta de l’Associació de municipis per la independència (AMI) i de l’Il.lm Sr. Miquel Buch i Moya. president de l’Associació catalana de municipis (ACM). Així com d’un representant de l’associació Súmate.

En Marc Prat i Arrey, alcalde de l’Ajuntament de Ribes de Freser, i portaveu de CiU, i  Maria Perramon i Mir, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Ribes de Freser, obriran l’acte que es realitzarà al Cinema Catalunya.