Ribes de Freser se suma a la campanya Som Cultura 2019 amb una visita guiada pel terme municipal

El Festival de les experiències culturals programa al municipi una visita guiada que porta per nom “Ribes de Freser: fonts, rius, homes, dones i nans al Pirineu”. Un any més, la campanya té per objectiu donar a conèixer, de forma innovadora, el patrimoni de les comarques gironines.

Ribes de Freser serà un dels municipis que acollirà activitats de la campanya Som Cultura 2019. Com cada any, aquest ambiciós esdeveniment -que impulsa el Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona– arriba farcit d’activitats per a tots els públics.

En aquesta ocasió, el proper diumenge, 3 de novembre, tothom qui hi estigui interessat podrà participar en la ruta guiada titulada “Ribes de Freser: fonts, rius, homes, dones i nans al Pirineu”. L’activitat començarà a les 10.30 h del matí a l’Oficina de Turisme de la Vall de Ribes (Ctra. de Bruguera, 2) i tindrà un cost d’1,50 € per als adults i infants majors de 5 anys. Es recomana reservar plaça amb antelació a través del correu electrònic turisme@vallderibes.cat o trucant al 972 727 728.

A través de campanyes i formats com Som Cultura, Ribes de Freser posa en relleu el seu potencial cultural, artístic i històric, que és cada dia més un pol d’atracció de visitants al municipi. Ribes doncs, té espais museístics únics com les centrals hidroelèctriques i el Triadú, un patrimoni de gran rellevància recentment rehabilitat, com el Castell de Sant Pere, i una ruta noucentista urbana.

Som Cultura és un festival d’experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que enguany arriba a la seva quarta edició. Al llarg del mes de novembre l’esdeveniment ofereix una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural de les comarques gironines. Organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels veïns i veïnes dels municipis participants com dels visitants, així com donar a conèixer nous productes mitjançant fórmules i llenguatges innovadors, sorprendre amb propostes culturals diferents i reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.En aquesta quarta edició s’hi inclouen una cinquantena d’experiències culturals.