Ribes recapta 1.135 euros per a la lluita contra el càncer de mama

Els dies 17, 18 i 19 d’octubre, la proposta solidària ‘Corre per les mames’ va comptar amb 134 participants que van poder gaudir de quatre rutes circulars per l’entorn del municipi

En el marc del Dia Mundial del Càncer de Mama i amb l’objectiu de recaptar diners per a la investigació de la malaltia, la Fundació Oncolliga Girona i l’Ajuntament de Ribes de Freser, amb el suport de L’Esquella, l’Associació de Dones de la Vall de Ribes i Oncotrail, van impulsar l’activitat ludicoesportiva solidària ‘Corre per les mames’. En total, la proposta ha aconseguit 1.135 euros, entre les inscripcions per a participar en l’activitat i les donacions de veïns i veïnes.

Els dies 17, 18 i 19 d’octubre, 134 persones van realitzar alguna de les quatre rutes per l’entorn del municipi de diferents nivells de dificultat programades. “Estem molt satisfets amb el desenvolupament de l’activitat. No hi ha hagut aglomeracions i els participants s’hi han bolcat respectant estrictament les mesures de seguretat i prevenció establertes”, expliquen des de la delegació de Ribes de la Fundació Oncolliga Girona.