Sant Silvestre Ribatana

El dimecres 31 de desembre es realitzarà al centre del poble de Ribes de Freser l’habitual i popular Cursa Nocturna Sant Silvestre Ribatana. Enguany arriba la novena edició d’un acte esportiu no competitiu, i que pretén divulgar la pràctica de l’activitat física entre la població.  La cursa tindrà quatre categories per què tothom pugui participar ja que els circuits són des dels 400m. pels infantils fins als 4.000m. pels més adults. Es tornarà a premiar el corredor amb la millor disfressa.

Les inscripcions son de 3€ i es poden fer des de les 11h a la plaça del mercat i fins mitja hora abans de la cursa i tots els corredors obtindran un record.  La cursa torna a presentar activitats complementàries amb música, avituallament calent i sortejos d’obsequis per què tots els corredors puguin gaudir d’aquesta activitat esportiva ben arrelada en el municipi i en el Ripollès, recordem que fou la primera d’aquestes característiques.

Aquest any els entrenaments s’han continuat realitzant tots els dimecres de l’any, un fet insòlit però ben participatiu sobretot els mesos d’estiu on el grup de corredors fan circuits per diferents indrets de la Vall. Una rutina que s’ha consolidat cada setmana sobretot tenint en compte que la idea inicial era la de fer uns entrenaments dos mesos abans de la cursa per tal de captar possibles corredors.

Per acabar cal agrair a cadascuna de les empreses locals i de la Vall que regalen obsequis pel sorteig de la cursa fent-la encara molt més atractiva. Fet que demostra que la Sant Silvestre Ribatana és un esdeveniment lúdic esportiu ben arrelat en el municipi.