Teatre d’Emergència prepara Maleït Teatre-Cirkus, un passatge del terror basat en el món del circ

Ribes de Freser viurà per Tots Sants, un any més, una proposta escènica agosarada i atrevida. Podeu veure el vídeo promocional aquí

L’entitat Teatre d’Emergència, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ribes de Freser, oferirà un any més, coincidint amb la festivitat de Tots Sants i la Castanyada, l’espectacle Maleït Teatre-Cirkus, un passatge del terror que aquesta vegada gira al voltant del món del circ. L’activitat, pensada per a majors de 14 anys, es farà al Casal de Cultura de Ribes de Freser els dies 1 i 2 de novembre.

Maleït Teatre-Cirkus és un muntatge que explora tots els racons del casal a través d’una història, cada any diferent. En aquesta ocasió, els participants descobriran el malèvol esperit de la nena morta al circ, que perseguirà a tots els personatges d’un circ, els quals acabaran corromputs pel diabòlic esperit. Els interessats en participar podran fer-ho en grups reduïts d’unes 4 persones.

Les funcions estan programades a la tarda i nit del divendres 1 i dissabte 2 de novembre, de 5 de la tarda a 8 del vespre, i de 9.30 h de la nit a 12.30 h. Les entrades es podran comprar per 7 euros a la taquilla instal·lada a la Plaça del Mercat moments abans de cada representació.

Amb aquesta proposta escènica atrevida i no apta per a porucs, Teatre d’Emergència continua explorant nous formats i introduint nous col·laboradors i directors. Maleït Teatre-Cirkus compta amb una cinquantena de persones que s’ocupen del muntatge, entre tècnics i actors, i amb una direcció artística compartida que signen Sergi Clos, Carles Mateu i David Sadurní.

MALEÏT TEATRE 01112019