Campanya promocional de Turisme Vall de Ribes al facebook

logotip_ValldeRibes_RGBAquesta setmana s’ha iniciat una campanya promocional a la Vall de Ribes mitjançant un concurs en el facebook. L’objectiu d’aquesta acció és poder captar visitants durant maig i juny i ampliar així, la comunitat de seguidors.

El llançament del concurs consistirà en comentar i compartir una foto publicada per la Vall de Ribes en el seu perfil de facebook, el qual consistirà en sis sortejos amb dos o tres premis cadascun. Aquesta actuació té la intenció que mitjançant el sorteig de les experiències setmanals serveixi per promocionar les diferents activitats i els negocis turístics privats que hi han participat.

Val a dir, que la campanya respon a l’estratègia turística i comunicativa de la Vall de Ribes sobretot per donar visibilitat a la marca i anar-la posicionant en diferents mercats. Des de fa temps, que l’administració pública està impulsant el turisme a la zona i per aquest motiu, la col·laboració del sector és essencial per la promoció de l’oferta turística i el territori.

https://www.facebook.com/vallderibesturisme/posts/2023513061024654.