Vall de Ribes XS

CARTELL XS 2018Al voltant de 500 corredors participaran en alguna de les 5 distàncies del cap de setmana esportiu de Ribes de Freser.
Aquest any la novetat més destacada ha estat la implantació de la modalitat peretapes, amb l’exigent GranXS (77km 5800+) i la HalfXS (48km 3300+), i que ha tingut molt bona acollida entre els corredors.
La bona previsió meteorològica del cap de setmana fa preveure una gran afluència de persones a les muntanyes, animat el pas dels corredors.Corre per la carena de la Serra Cavallera, amb el Pirineu nevat de teló de fons, serà una estampa que segur no oblidaran els participants de les curses de dissabte.
Els corredors de diumenge gaudiran de la Vall del Freser en tot el seu esplendor.
Les distàncies de diumenge estan pensades per tothom, des de la caminada no competitiva, la ràpida cursa de 10km, a l’exigent 34XS, amb 2700+, passant per la ja clàssica 25XS que recorre la vall sense agafar alçada.
Les inscripcions estan obertes fins al dijous al vespre, i presencialment si queden dorsals lliures o alliberats per alguna baixa d’última hora.
El dissabte a la tarda, a les 18:30h es durà a terme la projecció de Corriols de Llum “Trail Running i fotografia” amb la presència de Pep Huabch i Eric Moya.
Els dos dies, tots els corredors podran gaudir d’un dinar a l’arribada, a la Plaça del Mercat, on l’organització instal·larà taules i cadires.
Així doncs, s’espera un cap de setmana entretingut a la capital de la Vall de Ribes.
Tota la informació i programa de l’esdeveniment es pot consultar a la web de la cursa. http://www.espaitrail.com/vall-de-ribes-xtrem-series/.
NdP ValldeRibesXS